Data Recovery

Bestanden en bewustzijn verloren?

icon

Ongelukkige verwijdering

wat gebeurt er als iemand ongewild (of kwaadwillig ) je computerbestand, andere bestanden of zelfs complete mappen verwijdert?

Infectie

In een tijd van virussen, wormen en Trojans zou elke computergebruiker gewapend moeten zijn tegen deze ongewenste bezoekers. Maar zelfs als u goed beschermd bent, is het nog mogelijk dat bestanden gëinfecteerd worden. In dit geval hebt u een back-upkopie nodig.

Het overkomt iedereen wel eens: u bent uw bestanden kwijt waar u heel hard aan gewerkt hebt. Het is vaak ook een heel onzekere periode waar u soms geen raad mee weet. Relianet is er om u bij te staan.

Er zijn namelijk een aantal vervelende situaties waar wij een oplossing voor bieden:

Beschadiging

electronische databestanden kunnen soms beschadigd worden. Dit gebeurt wanneer de electronisch bits en bytes niet correct naar het opslag medium (schijf) worden geschreven. Wanneer dit is gebeurd, is het bestand in het algemeen onbruikbaar en wanneer de data heropend worden blijken deze onbruikbaar te zijn.

Harde schijf kapot

de harde schijf kan volledig kapot gaan. Wanneer dit gebeurt kan een dataherstelbedrijf misschien de data terughalen van de kapotte schijf. Maar dit blijft echter een tijdrovend en duur proces zonder garantie op succes.

Relianet to the rescue!

Alle bovenstaande problemen kunnen wij voor u oplossen. Wij recupereren uw bestanden en plaatsen ze op een ander medium (harde schijf/DVD/USB, ..)
We gebruiken meer geavanceerde software voor het herstellen van ongewild verwijderde bestanden of partities.
Deze manier van werken garandeert de maximale output en efficiëntie van onze hersteldienst.